De-Wiel-1Verkoop vanuit uw Thuishaven

Meer dan 10 jaar geleden is onder de naam Home Port Yachts de optie geintroduceerd om uw jacht te verkopen vanaf de eigen vaste ligplaats als alternatief voor de verkoop vanuit een verkoophaven. Een prima oplossing voor eigenaren die tijdens de verkooperiode willen blijven doorvaren of hun jacht niet naar een verkoophaven willen brengen omdat ze er het liefst zelf voor blijven zorgen.

Ook Heusden Yachts biedt al zes jaar deze mogelijkheid (tot voor kort onder de naam Home Port Zuid). Wij komen met serieus geïnteresseerden naar u toe en zijn altijd aanwezig bij bezichtigingen, er komen nooit vreemden zonder begeleiding bij u aan boord. Of u als eigenaar ook zelf bij bezichtigingen aanwezig wilt zijn is geheel uw keuze. Wel wordt het veelal als plezierig ervaren als verkoper en koper elkaar op een zeker moment aan boord kunnen ontmoeten, want wie weet er nu meer (en enthousiaster) over zijn jacht te vertellen dan de eigenaar zelf?

Uiteraard begeleiden wij ook bij deze formule het gehele proces van aankoopkeuringen, liften voor inspectie, proefvaarten enzovoorts. Na de verkoop assisteren wij de koper vaak nog bij het laten uitvoeren van modificaties aan het jacht, het vinden van een ligplaats, regelen van registratie, verzekeringen en vaaropleiding. Het scala aan watersportspecialisten op het Nautisch Centrum Heusden bieden daar alle mogelijkheid toe

today free football betting tips uk oddslot.co.uk today football accumulator predictions uk

Want wij zijn pas tevreden als alle partijen een goed gevoel bij de hele transactie hebben èn houden!