Jachtmakelaardij en Taxaties

Jachtmakelaardij en taxaties in Heusden, maatwerkJachtmakelaardij Heusden Yachts is sinds 2007 gevestigd op het Nautisch Centrum Heusden. Bij de koop, verkoop of taxatie van een motorjacht zijn maatwerk, betrouwbaarheid en vakmanschap de kernwaarden waarmee wij u van dienst willen zijn .

Verkoop van uw jacht kan zowel vanaf uw eigen thuishaven als vanuit Jachthaven De Wiel in Heusden worden aangeboden. Als volledig EMCI gecertificeerd jachtmakelaar - taxateur en lid van de NBMS verzorgen wij tevens taxaties van motorjachten.

U bent van harte welkom op de Scheepswerf 1 in Heusden om eens geheel vrijblijvend te komen praten over de toegevoegde waarde die wij u kunnen leveren. Maar uiteraard maken wij ook graag een afspraak bij u aan boord op een moment dat het u uitkomt.

Hier ziet u ons huidige aanbod van  goede gebruikte motorjachten. Bel +31 416 665 163 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of een afspraak voor bezichtiging

Op de website NLYachts.com vindt u het complete aanbod van de gecertificeerde jachtmakelaars die zijn aangesloten bij de NBMS en/of HISWA


Nautisch Centrum Heusdengecertificeerde makelaar in schepen EMCI logo 86x80 NL Yachts

 Jachthaven De Wiel nu onderdeel van het Nautisch Centrum Heusden

Op het Nautisch Centrum Heusden en Jachthaven De Wiel aan de rand van de oude vestingstad aan de Bergse Maas is een unieke samenwerking ontstaan tussen individuele watersportbedrijven die gezamenlijk vrijwel al uw wensen op watersportgebied kunnen invullen, van een servicebeurt voor uw scheepsmotor tot een complete refit van uw jacht of een plek in de winterstalling.
En uiteraard kan Jachtmakelaardij Heusden Yachts u helpen bij de aankoop of verkoop van een jacht.

Jachthaven De Wiel en Nautisch Centrum Heusden

 

 

 

 

 

Nieuws