Jachtmakelaardij en Taxaties

Jachtmakelaardij en taxaties in Heusden, maatwerkJachtmakelaardij Heusden Yachts is sinds 2007 gevestigd op het Nautisch Centrum Heusden. Bij de koop, verkoop of taxatie van een motorjacht zijn maatwerk, betrouwbaarheid en vakmanschap de kernwaarden waarmee wij u van dienst willen zijn .

Verkoop van uw jacht kan zowel vanaf uw eigen thuishaven als vanuit Jachthaven De Wiel in Heusden worden aangeboden. Als volledig EMCI gecertificeerd jachtmakelaar - taxateur en lid van de NBMS verzorgen wij tevens taxaties van motorjachten.

U bent van harte welkom op de Scheepswerf 1 in Heusden om eens geheel vrijblijvend te komen praten over de toegevoegde waarde die wij u kunnen leveren. Maar uiteraard maken wij ook graag een afspraak bij u aan boord op een moment dat het u uitkomt.

Hier ziet u ons huidige aanbod van  goede gebruikte motorjachten. Bel +31 416 665 163 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of een afspraak voor bezichtiging

 


Nautisch Centrum Heusdengecertificeerde makelaar in schepen EMCI logo 86x80